Perfekte «ører» på brød

Mange ønsker å oppnå «ører» når de baker brød. En god skorpe og pene ører [...]

Riktig temperatur på deig

Hvordan finne riktig temperatur på den ferdig eltede deigen? Sliter du med at deigen oppfører [...]

Pisket brunet smør

Pisket brunet smør, det perfekte tilbehøret til surdeigsbrød Ingredienser 300 g normalsaltet smør 1-2 ts [...]

Baquette i Rofco

Baking i Rofco gir flotte resultater. Med høy fuktighet og intens varme får du sprø [...]

Det lille ekstra til din pizza eller brødbakst

Hvorfor ikke prøve det lille ekstra når du steker pizza eller baker brød i din [...]

Fra eddikstarter til en mild ”yoghurt” starter

Konverter starteren din fra en eddikstarter til en mer mild ”yoghurt” starter. Synes du surdeigs [...]

Tiramisu

500 g mascarpone  6 eggeplommer 6 ss sukker 3 stivpiskede eggehvitter 1 pk fingerkjeks (ladyfingers) [...]

Knekkebrød av surdeigstarter

600 g surdeigstarter (vi bruker 50/50 vann/melblanding(90% sterkt hvetemel; Arancia og 10% grov rug) 100 [...]

Tørking av surdeig

Tørket er den beste måten å oppbevare surdeigstarter på. Fremgangsmåten er enkel og du bevarer [...]

Surdeigs naan

Oppskrift 15-20 stk naan 620 g pizzamel (medium styrke) 3 ts sukker 2 ts salt [...]