Fish & Chips på surdeigstarter

Vedlikehold av surdeigstarter gjør gjør at mange må kaste halvparten av starteren når de mater [...]

Visste du dette om gjær?

Mange bruker fersk gjær og kaldheving av brød. Å blande fersk gjær ut i kald [...]

Surdeigsbrød

Ingredienser 400g hvetemel med høyt protein innhold f.eks Molino Pasini Arancio 100 g emmermel 320g [...]

1 Comment

Rengjøring av spiralmixer

Spiralmixerne som har fast mixebolle er regnet for å være de mest driftssikre og bråker [...]

Er det liv i tørrgjæren din?

Test; er det liv i tørrgjæren din?

Pizza margharita, COMMISSION REGULATION

Mange tror at napoletansk pizza skal ha sprø bunn! Det er riktig at deler av [...]

Kvalitetsmel til din pizza

Molino Pasini SpA er et liten familiedrevet mølle nord for Parma og Modena. Gjennom flere [...]

Naanbrød i pizzaovn

Oppskrift6-8 naan300 g pizzamel (medium styrke)1,5 ts gjær1,5 ts sukker1 ts salt1,5 dl vann5 sp [...]

Hyseburger

600 g fersk hysefilet uten ben 7 g salt 1 vårløk 1/2 fersk chili Litt [...]

Sjokolade mousse med appelsin- og ingefærsaus

Har du mye sjokolade eller appelsiner til overs, her er en perfekt resteoppskrift. Sjokolademousse 6-7 [...]