Sjokolade mousse med appelsin- og ingefærsaus
Har du mye sjokolade eller appelsiner til overs, her er en perfekt resteoppskrift. Sjokolademousse 6-7 [...]
des
Tangzhong – med rosiner og bitter sjokolade
Tangzhong – den japanske deigmetoden har blitt populær blant hobbybakerne. Metoden går ut på å [...]
nov
Biscotti
Disse italienske kaffekjeksene er perfekte å steke på ettervamen i din bakerovn. Også ypperlig som [...]
nov
Oppdatert nettbutikk
Fabrikkene er igang igjen i Italia og vi har fylt opp nettbutikken med gamle og [...]
sep
Peppercrab i bakerovn
Sommer er skalldyr og skalldyr kan du også lage i en bakerovn eller pizzaovn. Her [...]
mai
Sweinhaxe i bakerovn
Schweinshaxe eller grillet svineknoke i bakerovn God tid og tålmodighet er det som skal til [...]
apr
Rabarbra krukke
Oppdatert 11.05 Rabarbraen er nå høstet. Den har stått litt lenge, kunne sikkert ha vært [...]
4 Comments
mar
Beregning av vann i brøddeig
Beregning av vann i brøddeig Sliter du med at brødene dine blir for bløte eller [...]
feb