Oppdatert nettbutikk
Fabrikkene er igang igjen i Italia og vi har fylt opp nettbutikken med gamle og [...]
sep
Peppercrab i bakerovn
Sommer er skalldyr og skalldyr kan du også lage i en bakerovn eller pizzaovn. Her [...]
mai
Sweinhaxe i bakerovn
Schweinshaxe eller grillet svineknoke i bakerovn God tid og tålmodighet er det som skal til [...]
apr
Rabarbra krukke
Oppdatert 11.05 Rabarbraen er nå høstet. Den har stått litt lenge, kunne sikkert ha vært [...]
4 Comments
mar
Beregning av vann i brøddeig
Beregning av vann i brøddeig Sliter du med at brødene dine blir for bløte eller [...]
feb
Pizza Margherita
Pizza Margherita 1 dough ball for a 9″ pizza 3 tablespoons of olive oil 6 [...]
feb
Rustikke brød
Til to brød surdeig: 50 g fersk gjær 5 dl varmt vann 300 g (eller 7 dl) hvetemel. Deig: 1 spiseskje salt 2 spiseskje olje 4 dl varmt vann 1200 g (eller 20 dl) hvetemel. Surdeigen må være forberedt på to dager før du [...]
Hvordan lage napoletansk pizzabunn
Her får du en liten innføring i hvordan man lager en god pizzabunn. Oppskriften og [...]
Den beste hjemmelagde hamburgeren
For the burgers 625g/1lb 6oz beef chuck 25g/1oz salt 1.2kg/2lb 10¼oz short-rib meat, minimum 30-day [...]
feb