Hyseburger

600 g fersk hysefilet uten ben 7 g salt 1 vårløk 1/2 fersk chili Litt [...]

Sjokolade mousse med appelsin- og ingefærsaus

Har du mye sjokolade eller appelsiner til overs, her er en perfekt resteoppskrift. Sjokolademousse 6-7 [...]

Tangzhong – med rosiner og bitter sjokolade

Tangzhong – den japanske deigmetoden har blitt populær blant hobbybakerne. Metoden går ut på å [...]

Biscotti

Disse italienske kaffekjeksene er perfekte å steke på ettervamen i din bakerovn. Også ypperlig som [...]

Oppdatert nettbutikk

Fabrikkene er igang igjen i Italia og vi har fylt opp nettbutikken med gamle og [...]

Peppercrab i bakerovn

Sommer er skalldyr og skalldyr kan du også lage i en bakerovn eller pizzaovn. Her [...]

Sweinhaxe i bakerovn

Schweinshaxe eller grillet svineknoke i bakerovn God tid og tålmodighet er det som skal til [...]

Rabarbra krukke

Oppdatert 11.05 Rabarbraen er nå høstet.  Den har stått litt lenge, kunne sikkert ha vært [...]

4 Comments

Gavekort

Gavekort til dine venner og bekjent ! Står du fast og finner ikke den riktige [...]

Beregning av vann i brøddeig

Beregning av vann i brøddeig Sliter du med at brødene dine blir for bløte eller [...]