Oppdatert nettbutikk

Fabrikkene er igang igjen i Italia og vi har fylt opp nettbutikken med gamle og [...]

Peppercrab i bakerovn

Sommer er skalldyr og skalldyr kan du også lage i en bakerovn eller pizzaovn. Her [...]

Sweinhaxe i bakerovn

Schweinshaxe eller grillet svineknoke i bakerovn God tid og tålmodighet er det som skal til [...]

Rabarbra krukke

Oppdatert 11.05 Rabarbraen er nå høstet.  Den har stått litt lenge, kunne sikkert ha vært [...]

4 Comments

Gavekort

Gavekort til dine venner og bekjent ! Står du fast og finner ikke den riktige [...]

Beregning av vann i brøddeig

Beregning av vann i brøddeig Sliter du med at brødene dine blir for bløte eller [...]

Pizza Margherita

Pizza Margherita 1 dough ball for a 9″ pizza 3 tablespoons of olive oil 6 [...]

Rustikke brød 

Til to brød surdeig: 50 g fersk gjær 5 dl varmt vann 300 g (eller 7 dl) hvetemel. Deig: 1 spiseskje salt 2 spiseskje olje 4 dl varmt vann 1200 g (eller 20 dl) hvetemel. Surdeigen må være forberedt på to dager før du [...]

Hvordan lage napoletansk pizzabunn

Her får du en liten innføring i hvordan man lager en god pizzabunn. Oppskriften og [...]

Den beste hjemmelagde hamburgeren

For the burgers 625g/1lb 6oz beef chuck 25g/1oz salt 1.2kg/2lb 10¼oz short-rib meat, minimum 30-day [...]