Skip to content
Bakeovn.no

Vedfyrt bakeovn og pizzaovn

  • Innlogging
  • Handlekurv / kr 0.00 0
    • Du har ingen produkter i handlekurven.

  • 0

    Handlekurv

    Du har ingen produkter i handlekurven.

  • Bakerovn byggesett
    • Ovner til hobbybruk
    • Profesjonelle ovner
    • Isolasjon
    • Vedlikehold
  • Bakerovn ferdig
    • Terrasseovner
    • Bakerovn til hobbybruk
    • Pizzaovn for profesjonelle
  • Bakerovn utstyr
    • Pizzaspade
    • Ovnutstyr
    • Pizzautstyr
  • Oppskrifter og blogg
  • Bilder
    • Bildegalleri
    • Videogalleri
  • Informasjon
    • Hvorfor vedfyrt bakerovn
    • Planlegge bakerovn
    • Noe spesielt
    • Matglad familieovner
    • Matglad profesjonell ovner
    • Tidløs og holdbar
    • Oppsummering ovner
    • Byggebeskrivelse, innfyring og bruk
    • Pizzaspade / bakespade
  • Annet
    • Frakt og levering
    • Lager og logistikk
    • Fyre med ved
    • Byggehjelp
    • Valoriani srl – vår produsent
    • Noen av våre kunder

kvalitet på spadesett og annet utstyr

GIMetal 
Er vår leverandør av pizzaspader og bakespader.  Vi har jobbet med GIMetal i over 20 år og de er den ledende på utstyr til pizzaindustrien.  Topp moderne utstyr sammen med tradisjon gir dette de beste produktene.
 

Spadesett Hobby er «rå» aluminium og holder fint til hobbybruk.  Settet bør ikke oppbevares utendørs da aluminiumen vil etterhvert oksidere og det kan komme rustflekker på spadesettet.  Rustflekkene kan evt. pusses vekk.

Spadesett / utstyr i proff serien
Dette er profft utstyr som brukes av pizzarestauranter og spisesteder over hele verden.
Aluminiumen er anodisert eller eloksert (på norsk).   Dvs at den er elektrokjemisk behandlet og får en hard overflate.  Dette gjør aluminiumen svært holdbar mot oksidasjon og mekanisk slitasje.
Spadene er også skråslipte i forkant slik at maten glir lett inn på spaden.
Perforerte spader fjerner også hvetemelet under pizzaen før du legger den i ovnen. Brød og pizza skal stekes med minst mulig mel under.  Legger du pizza eller brød inn på steinen danner det seg en hinne på steinen og den mister litt av sin funksjon.  Med hull i spaden trenger du ikke å bruke fullt så mye mel på spaden(minde areal=mindre friksjon, når pizzaen skyves inn på spaden faller også en del av melet gjennom hullene og blir ikke med inn i ovnen) når du steker.
Mye mel på gulvet gjør at du må børste gulvet oftere.
Hullene reduserer også vekten på spaden.

Hvordan brukes pizza og bakespader
Det er viktig å ha en spade til rå deig og en til å jobbe med pizzaen/brødet som er inne i ovnen.
Det vanlige er å bruke den store pizzaspaden til å flytte rå pizza/brød fra kjøkkenbenken og slippe pizzaen/brødet inn i ovnen.  Denne spaden «meles» og holdes så tørr som mulig og den bør ikke være lenge inne i ovnen slik at den blir varm.  Søler du saus eller det setter seg fast deig på spaden, kost av eller tørk av med en fuktig klut og tørk den godt.  Stryk på godt med mel.
Den lille runde spaden brukes til å flytte/snu pizzaen inne i ovnen og for å ta ut pizza/brød.
Denne kan tørkes med en fuktig klut evt børstes med messingbørsten.
Utstyret bør oppbevares tørt når det ikke er i bruk.
Messingbørste brukes til å børste gulvet i ovnen rent.  Matsøl eller annet rusk på ovnsgulvet brennes stort sett bort når ovnen fyres neste gang.  Du bør ikke bruke vann inne i ovnen.  Messeingbørsten kan dyppes i vann slik at treverket blir fuktig så slipper du at kosten brenner opp dersom den blir for varm.
Askespade brukes til å legge inn ved og ta ut aske.
Kast aldri vedkubber inn i ovnen da dette kan skade kuppel og gulv.  Bruk askespade eller glokrok til å legge ved pent på plass.

Vedholder brukes til å løfte veden opp fra gulvet og dermed får den bedre og kraftigere flammer i og med der kommer luft under veden.

Stikkord for våre sider
Askespade Bakerovn Bakerovn byggesett bakerovner Bakerovnsbørste Bakerovnsdør Bakespade bakestein brøddeig Brødspade Bygge bakerovn chamotte Deigskrape Dør til bakerovn Evoluzione Ferdig bakerovn Ferdig pizzaovn Gavkort gimetal grue gulv til bakerovn isolasjon Isolasjon til bakerovn Keramisk isolasjon Naturbørste Pizzabørste Pizzaovn pizzapeel Pizzaserver Pizzaspade Pizzastein Profesjonell bakerovn Surdeigsbrød Surdeigspizza terracotta vedfyrt bakerovn vedholder
Våre partnere
Bakeovn.no
  • Kontakt og vanlige spm
  • Frakt og levering fra Bakeovn.no
  • Lager og logistikk
  • Kjøptsbetingelser
  • Personvern
  • Om bakeovn.no
  • Min konto
Matglad AS

Lindbäckveien 28
1163 Oslo
tel:+47 91136265
E-post:post(@)bakeovn.no
Org#:989222082

Copyright 2023 © Matglad AS
  • Bakerovn byggesett
    • Ovner til hobbybruk
    • Profesjonelle ovner
    • Isolasjon
    • Vedlikehold
  • Bakerovn ferdig
    • Terrasseovner
    • Bakerovn til hobbybruk
    • Pizzaovn for profesjonelle
  • Bakerovn utstyr
    • Pizzaspade
    • Ovnutstyr
    • Pizzautstyr
  • Oppskrifter og blogg
  • Bilder
    • Bildegalleri
    • Videogalleri
  • Informasjon
    • Hvorfor vedfyrt bakerovn
    • Planlegge bakerovn
    • Noe spesielt
    • Matglad familieovner
    • Matglad profesjonell ovner
    • Tidløs og holdbar
    • Oppsummering ovner
    • Byggebeskrivelse, innfyring og bruk
    • Pizzaspade / bakespade
  • Annet
    • Frakt og levering
    • Lager og logistikk
    • Fyre med ved
    • Byggehjelp
    • Valoriani srl – vår produsent
    • Noen av våre kunder
  • Innlogging
  • Handlekurv / kr 0.00
    • Handlekurv

      Du har ingen produkter i handlekurven.

Denne nettsiden bruker cookies til å forbedre brukeropplevelsen av nettsiden. Vi går ut fra at du synes dette er ok eller du kan avslå bruken av cookie.Aksepter Avslå Les mer...
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT