Perfekte «ører» på brød
Mange ønsker å oppnå «ører» når de baker brød. En god skorpe og pene ører [...]
apr
Pisket brunet smør
Pisket brunet smør, det perfekte tilbehøret til surdeigsbrød Ingredienser 300 g normalsaltet smør 1-2 ts [...]
mar
Baquette i Rofco
Baking i Rofco gir flotte resultater. Med høy fuktighet og intens varme får du sprø [...]
des
Det lille ekstra til din pizza eller brødbakst
Hvorfor ikke prøve det lille ekstra når du steker pizza eller baker brød i din [...]
okt
Fra eddikstarter til en mild ”yoghurt” starter
Konverter starteren din fra en eddikstarter til en mer mild ”yoghurt” starter. Synes du surdeigs [...]
jun
Tiramisu
500 g mascarpone 6 eggeplommer 6 ss sukker 3 stivpiskede eggehvitter 1 pk fingerkjeks (ladyfingers) [...]
feb
Knekkebrød av surdeigstarter
600 g surdeigstarter (vi bruker 50/50 vann/melblanding(90% sterkt hvetemel; Arancia og 10% grov rug) 100 [...]
jan
Tørking av surdeig
Tørket er den beste måten å oppbevare surdeigstarter på. Fremgangsmåten er enkel og du bevarer [...]
jun