Personopplysninger
For å gjennomføre et kjøp på www.bakeovn.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post.
Firmaet Matglad AS eier domenet bakeovn.no og Matglad AS er den juridiske handelspartner på denne nettsiden.
Faktura vil derfor sendes fra Matglad AS
Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordre.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes etter ti år. Vi oppbevarer også IP-adressen som er benyttet ved bestilling av sikkerhetshensyn.

For forskjellige formål kan vi trenge andre personopplysninger. Hvilke personopplysninger og formålet med disse er beskrevet her i personvernerklæringen.

Dine rettigheter
Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Matglad AS har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss. Samtykket du har gitt oss er at vi kan sende deg nyhetsbrev eller epost omkring våre produkter.  Send oss en melding dersom du ønsker å endre dette samtykket.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Arkivering av personopplysninger
Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år, men for å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og bakeovn.no / Matglad AS sine salgsbetingelser, lagrer vi kjøpshistorikk i 10 år.

Sikring av personopplysninger
Matglad AS har gode rutiner og omfattende tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning.

Du kan være trygg på at www.bakeovn.no / Matglad AS lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.
Matglad AS benytter seg seriøse leverandører av datatjenester, regnskapssystemer og vi har databehandlingsavtaler med våre samarbeidspartnere.