Rofco
Rofco i Norge

Er du en hjemmebaker som drømmer om å ta baksten din til neste nivå? Eller kanskje du er en profesjonell baker som ønsker å utvide ditt utvalg av bakverk?
Uansett hva dine behov er, har vi den perfekte løsningen for deg – Rofco ovner!

Rofco B40

Rofco Ovner:
Rofco, en produsent av små bakeovner med ildfast murstein, har vært kjent i over 25 år. Her er noen viktige fakta om Rofco ovner:
Se hvordan baguetter lages i Rofco

Kvalitet og Holdbarhet
Rofco ovner er kjent for sin overlegne kvalitet og holdbarhet. De er laget av rustfritt stål både innvendig og utvendig, noe som garanterer en lang levetid.

Chamotte Fire Brick
Disse ovnene har hyller av chamotte ildfast murstein som varmes opp ved hjelp av elektrisitet for å lage mat ved temperaturer opptil 250°C.

Rofco ovner gir jevn varmefordeling, noe som sikrer perfekt stekt bakverk hver gang. En innebygd visningsvindu og innvendig lys lar deg enkelt sjekke maten uten å slippe ut varme.
Med sin justerbare termostat med varsellampe, kan du nøyaktig sette temperaturen til 250°C.
Alle ovnene er utstyrt med 1 eller 2 dampventiler. Evnen til å bake med damp sikrer at du også kan bake, blant annet, lette og sprø pistolets og baguetter uten tilsetningsstoffer.

Våre Modeller
Rofco tilbyr en rekke ovner som sikrer profesjonelle bake resultater.
Uansett om du er en hjemmebaker eller en profesjonell baker, vil du finne en Rofco ovn som passer dine behov.
B20: Denne modellen har en bakekapasitet som i de fleste tilfeller er nok for 3 til 4 personer. Den kan bake 6 brød på 850 gram eller 9 brød på 600 gram på stein
B40: ROFCO B40 er en semi-profesjonell ovn som kan bake opptil 12 brød som veier 850 gram hver eller 18 små brød som veier omtrent 600 gram hver
Høyden mellom stekeflatene er tilpasset profesjonell standard, og ovnen har to dampventiler.
Ovnen har tre steinermed på 48cm x 48cm og er er utstyrt med 2 termostater, slik at bakeflatene av chamotte murstein (ildfast murstein) kan varmes opp separat.

Damp
Dersom man ønsker damp i ovnen gjøres dette ved å sette inn dampkar som man fyller med vann.  Disse sette f.eks på venstre side av bakesteinen.
Dette vil redusere størrelsen på bakeplaten litt.  Ut ifra erfaring vil man tilsette så mye vann/damp man vet sin bakst krever eller så tar men dampkarene ut etter  f.eks 20 min og holder døren til dampen har gått ut av ovnen.
Til en 3 etasjes ovn bruker 2 eller 3 dampkar.

Damp med dusjflaske
Dette kan også brukes.  Dusj inn i ovnen når brødene settes inn.
OBS!  Ikke sprut vann på glasset hvor lyspæren er.  Da vil glasset kunne krakklere/sprekke.
Vann sprutes derfor bare inn i den nederste delen av ovnen.

B5 og B10 kan også skaffes etter avtale

Se vår nettbutikk; elektriske ovner

Du kan også ta kontakt for mer info på post@bakeovn.no

rofco B40 Rofco B20