Tørking av surdeig
Tørket er den beste måten å oppbevare surdeigstarter på. Fremgangsmåten er enkel og du bevarer [...]
jun
Surdeigs naan
Oppskrift 15-20 stk naan 620 g pizzamel (medium styrke) 3 ts sukker 2 ts salt [...]
apr
Pizza med over 100% hydrering
Mange ønsker å prøve seg på pizza med veldig høyt innhold av vann og dermed [...]
mar
Fish & Chips på surdeigstarter
Vedlikehold av surdeigstarter gjør gjør at mange må kaste halvparten av starteren når de mater [...]
mar
Visste du dette om gjær?
Mange bruker fersk gjær og kaldheving av brød. Å blande fersk gjær ut i kald [...]
jan
Surdeigsbrød
Ingredienser 400g hvetemel med høyt protein innhold f.eks Molino Pasini Arancio 100 g emmermel 320g [...]
1 Comments
jan
Pizza margharita, COMMISSION REGULATION
Mange tror at napoletansk pizza skal ha sprø bunn! Det er riktig at deler av [...]
sep
Kvalitetsmel til din pizza
Molino Pasini SpA er et liten familiedrevet mølle nord for Parma og Modena. Gjennom flere [...]
aug