Tørking av surdeig

Tørket er den beste måten å oppbevare surdeigstarter på. Fremgangsmåten er enkel og du bevarer [...]

Surdeigs naan

Oppskrift 15-20 stk naan 620 g pizzamel (medium styrke) 3 ts sukker 2 ts salt [...]

Pizza med over 100% hydrering

Mange ønsker å prøve seg på pizza med veldig høyt innhold av vann og dermed [...]

Fish & Chips på surdeigstarter

Vedlikehold av surdeigstarter gjør gjør at mange må kaste halvparten av starteren når de mater [...]

Visste du dette om gjær?

Mange bruker fersk gjær og kaldheving av brød. Å blande fersk gjær ut i kald [...]

Surdeigsbrød

Ingredienser 400g hvetemel med høyt protein innhold f.eks Molino Pasini Arancio 100 g emmermel 320g [...]

1 Comments

Er det liv i tørrgjæren din?

Test; er det liv i tørrgjæren din?

Pizza margharita, COMMISSION REGULATION

Mange tror at napoletansk pizza skal ha sprø bunn! Det er riktig at deler av [...]

Kvalitetsmel til din pizza

Molino Pasini SpA er et liten familiedrevet mølle nord for Parma og Modena. Gjennom flere [...]